Acasa     Cine Suntem ?      Cerere de Oferta        Echipamente & Service  IT     Contact
       Suntem o divizie a firmei DanySoft COMPANY , specializata pe sisteme de securitate si control acces, interfoane si video interfoane, retele electice si curenti slabi, retele de voce si date.
       Domeniul nostru de ativitate este strict pentru securitate, interfoane si retelistica. Pentru celelate activitati va rugam sa apelati departamentul IT din cadrul DanySoft COMPANY.
De ce DanySoft SISTEMS ?
      Serviciile IT si solutiile IT sunt punctul nostru forte si de aceea definesc domeniul nostru de activitate.
        A cauta solutii inovatoare in mediul afacerilor reprezinta o cerinta a zilelor noastre.  Colaborarea cu noi va va ajuta sa integrati cele mai noi tehnologii informationale intr-un mod creativ, viabil si fara efort.
       Time-management-ul operational are astazi nevoie de solutii integrate, echipamente performante, suport tehnic asigurat de specialisti, promptitudine, exactitate, pentru a sustine ritmul accelerat de dezvoltare al oricarui proiect de succes.
       Obiectivul nostru este acela de a furniza solutiile necesare pentru acoperirea tuturor nevoilor IT ale clientilor nostri.
       

De ce sa apelez la o firma autorizata ?
        Conform  H.G. nr. 301/2012 art. 68, al.1
        Sunt supuse avizarii politiei proiectele sistemelor de alarmare destinate urmatoarelor categorii de obiective:
        a) unitati de interes strategic si obiective apartinand infrastructurilor critice;
        b) unitati sau institutii de interes public;
        c) institutii de creditare, unitati postale, puncte de schimb valutar, case de amanet, unitati profilate pe activitati cu bijuterii din metale sau pietre pretioase;
        d) magazine de arme si munitii;
        e) statii de comercializare a carburantilor/combustibililor;
        f) sali de exploatare a jocurilor de noroc;
        g) centre de procesare;
        h) casierii furnizori si servicii de utilitati;
        i) obiective industriale;
        j) depozite;
        k) instalatii tehnologice.
       
Am nevoie de proiect avizat de IPJ ?
        In functie de calitatea serviciilor, buget , nevoi sau servicii post-vanzare se pune problema daca trebuie sa apelezi la o firma specializata sau la un instalator independent.
        Exista anumite avantaje si dezavantaje de ambele parti, insa in domeniul insalarii camerelor video balanta înclina spre o firma specializata si licentiata de catre IGPR.
        Montarea sistemelor de supraveghere video se poate face doar de catre firme licentiate sau instalatori autorizati.
        Conform legii 333/2003 art. 58; desfasurarea de activitati de paza sau protectie, de proiectare, producere, instalare si intretinere a sistemelor de alarma impotriva efractiei sau a componentelor acestora fara atestat sau fara licenta de functionare prevazuta de lege constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.Copyright ® 2013 DanySoft COMPANY